Výherci spisovatelské a kreativní soutěže!

Publikováno: 4. 1. 2022

Musím se přiznat, tyhle soutěže mám nesmírně rád. Vždy neskutečně oceňuji čas a píli, kterou autoři vložili do jejich výtvorů! A dnes tady máme vyhlášení hned dvou velkých soutěží!

Původně mělo dojít k jejich vyhlášení už po Vánocích, ale příspěvků bylo tolik, že se nám to trochu prodloužilo.

Kreativní soutěž

O co se soutěžilo?

Výherci této kategorie si odnesou tři plakáty, tričko a knihu! Výherní příspěvky nejsou seřazeny podle jejich umístění, ale náhodně.

#1

Honza vyřezal kolos do dřeva! Neskutečně se mi líbí ten minimalismus, ale zároveň zachované detaily! Skvělý práce, Honzo!

#2

Lukáš pro nás nejenom vymodeloval naprosto fantasticky vypadající postavičku Arily, ale on jí také vytiskl na 3D tiskárně! Výsledek vypadá naprosto fantasticky! Kdyby ses jí chtěl zbavit, pošlu ti mou adresu.

#3

Kolos byl očividně oblíbeným tématem, protože Filip vymodeloval velkou bustu, která vypadá snad ještě lépe než kolos na obálce! Nádhera!

#4

dRápek nezůstal jen u obrázků, ale natočil rovnou celé video, jak modeluje, tiskne a následně odlévá mince s tématikou Arily! Tohle je naprostá fantazie! Na celé video se můžete podívat zde.

#5

A jako poslední jsou tady putovní kamínky od Moniky! Ty v ideálním případě čeká velké cestování po celém česku a já žasnu nad tou mírou detailů! Nádhera!

Spisovatelská soutěž

Jak jsem psal výše, zaskočilo mě, kolik z vás se nakonec pustilo do psaní. Čekal jsem tři kratičké povídky, ale přišlo jich znatelně více. Vybrat tři výherce tak rozhodně nebylo snadné, protože v každé povídce se skrývalo něco zajímavého.

A o co se hrálo?

Podepsaná kniha s věnováním, zásilka, plakáty a tričko!

#1

První vítěznou povídkou je určitě Povinnost od uživatele Teldorn. Nejen, že příběh je velmi poutavý a nápaditý, ale taky krásně se četl, postavy byly silně napsané a byl tak akorát dlouhý. Tohle bylo pomalu jako úryvek ze skutečné knihy, fantastická práce!

Příběh si můžete přečíst zde.

#2

Tento příběh od CryCanary mě vážně zaujal, protože fantasticky pracoval s postavami. Každý řádek byl nesmírně účelový a hezky napsaný a příběh tak krásně plynul. A že se tam děly věci! Velmi kreativně pojatý nepřítel a následné rozuzlení mě fakt bavilo. Moc dobré!

Příběh si můžete přečíst zde.

#3

Příběh Těžké rozhodnutí od uživatele honkovav mě nejdříve příliš nezaujal po stránce samotného stylu psaní. Je vidět, že autor ještě trochu potřebuje trénovat. Kde ale pokulhává próza, tam nastupuje moc hezky vymyšlený příběh se silnou myšlenkou, který parádně sedí do tématiky Stříbrného města. Hezká práce!

Nemůžu na tebe nikde najít kontakt, takže mi napiš na email 🙂

Příběh si můžete přečíst zde.

Závěrem

Závěrem bych opravdu chtěl poděkovat všem, kteří se rozhodli k Arile něco vytvořit. Ať už šlo o povídku, obrázek nebo video, udělalo mi to nesmírnou radost a kdyby bylo na mě, rozdal bych ceny vám všem. Vždy si tuhle komunitní tvorbu neskutečně užívám. Díky mockrát za vaši úžasnou práci, gratulace výhercům a hodně štěstí v dalších soutěžích!