Arila: Stříbrné město je bestseller!

Publikováno: 4. 4. 2022

Nemůžu tomu uvěřit. Není to ještě ani rok od vydání a má první knížka dosáhla oné magické nálepky „bestseller“!

A co je stejně skvělé? Druhý díl, Arila: Poslední hvězda, je tomuto titulu se svými 8 000 prodanými kusy také proklatě blízko!

Komunita

Chtěl bych velmi poděkovat těm, kteří dali mým knihám šanci a začetli se do světa Aldolonu. Moc to pro mě znamená. Na oplátku jsem se snažil naslouchat vám všem, četl jsem komentáře, názory, recenze… Spousta z vás měla perfektní připomínky ke stylu psaní a k samotnému příběhu a já se je snažím brát k srdci. Přece jen, knihy možná píšu já, ale něco velkého z toho děláme společně.

Takže děkuji všem za čas vložený do čtení a obrovský dík těm, kteří své názory píší jako online recenze. Nesmírně to pomáhá. 🙂

Rekordy

Tohle je pro mě opravdu velká věc. Můj největší dosavadní úspěch bylo 2 000 prodejů ve vánočním období, což je v porovnání s těmito čísly docela zanedbatelné.

Očividně jsme přerostli svoji komunitu. Téměř neustále dostávám zprávy o maminkách a tatíncích, kteří si knihu půjčili a moc se jim líbila! A to je úplně šílená představa. Proto to musíme řádně oslavit!

Slevy

Pokud máte zájem na sérii naskočit, tak lepší chvíle ještě nebyla. Všechny položky na našem e-shopu mají právě 10% slevu po dobu 10 dní! Prvních 500 kupujících navíc dostane malý dárek zdarma. Za takovou podporu si zasloužíte velké díky!

Odkaz na náš eshop najdete zde.

Letošní rok

A co teď?

O audioknize pro vás bohužel nemám žádné nové informace, ale měla by být téměř hotová.

Zhruba na konci července bude vycházet má další kniha, sci-fi z postapokalyptické budoucnosti. Sci-fi je od fantasy velmi odlišný žánr a já jsem se snažil vytvořit zajímavý svět, který po vzoru velikánů tohoto žánru přináší něco nového.

Nemusíte se ale bát, snažil jsem se knihu napsat ve stejném stylu jako je Arila, takže nejde o žádnou těžkou space opera četbu. Pokud se vám líbila Arila, bude se vám líbit i trojice hlavních postav, které tento příběh vyprávějí.

A na konci roku se můžete těšit na třetí díl ze série Arila! Naše hlavní hrdinka se vydá do dalekých končin Aldolonu na pomoc spícímu bohovi Rooakovi.

Obě knížky jsou už hotové a aktuálně na nich probíhají revize a beta čtení.

Příští roky

Mým cílem je vydávat dvě knihy za rok. Je to velmi náročný úkol, ale já zbožňuji výzvy. Sci-fi série by měla vycházet zhruba v polovině roku, zatímco Arila nás poctí svou návštěvou vždy na Vánoce.

Pokud se vše tedy podaří (mé plány počítají s tím, že nezemřu), tak rok 2024 pro nás bude obrovský, protože v létě bude končit třídílná série sci-fi a o Vánocích se uzavře pětidílný příběh Arily.

Tímhle vším chci říct, že moje knihy pro mě opravdu hodně znamenají. Snažím se učit ze svých chyb, naslouchat vám, čtenářům, a hlavně se neustále zlepšovat, aby byly další knížky ještě lepší. Nechci vás nechat dlouho čekat na další díly a hodlám je přinést v té nejlepší podobě.

Kontakt

Pokud potřebujete pomoct se školním projektem, zeptat se na otázky týkající se příběhu nebo si zarezervovat online rozhovor, tak mě určitě kontaktujte na tensterak(zavináč)gmail.com.

Děkuji,
Radek Starý