Vyhlášení vítězů kreativní soutěže!

Publikováno: 5. 8. 2021

Jsem v šoku. Opravdu.

Když jsem před pár měsíci vyhlašoval tuto kreativní soutěž, čekal jsem nějaký obrázek, možná nějakou malbu. Bylo mi jasné, že komunita knihy Arila: Stříbrné město je ještě v plenkách a nemůžu čekat žádné velké zázraky.

Jenomže ony zázraky přišly.

Vybrat pět vítězů nebylo ani zdaleka tak snadné, jak jsem si myslel. Tolik z vás vytvořilo naprosto fantastická díla, která mi vyrazila dech. Takto na začátek bych tedy chtěl říct, že jste všichni odvedli naprosto fantastickou práci a nemohli jste mi udělat větší radost. Sledovat vaše díla byl zcela unikátní pocit, takže za to vám opravdu děkuju.

A teď je čas rozdávat výhry!

“Harariho Experiment”

Na začátek tady máme dvojitý výtvor. Nejen že si Vortaron dal neskutečnou práci vytvořit fantastickou kresbu, ale zároveň udělal video o tom, jak a hlavně proč jednotlivé části vznikaly. Video je propracované, se super podkresovou hudbou a já si každou minutu užil. Pokud jste jej ještě neviděli, určitě to napravte.

Dřevěná Arila

Fantazii se meze nekladou a tento neuvěřitelný výtvor je toho důkazem. Jakub zvládl mistrovsky pracovat se dřevem, ztvárnil super detaily a celkově tento vynikající nápad dotáhl k dokonalosti. Kubo, klaním se.

Instagram: pimek_jakub

Hrdina a hrdinka Nurheimu

Tento příspěvek do soutěže jsem nejdříve vůbec nepochopil. Zajímalo mě, proč někdo posílá zpět design našich triček? A pak jsem si všiml, že to není kresba, ale jsou to tváře dvou lidí s fantastickou mírou detailů, která ohromila nás všechny. No jen si to porovnejte s originálem. Dokonalé.

Hrníček s ločkou

Ločka byla velmi oblíbeným tématem této soutěže, ale uživatelka polymerie ji zvládla ztvárnit na jedničku. Tento hrníček je zcela fantastický a moc cením kreativitu!

Harariho studovna

A jako poslední je tady další Harari. Tentokrát ve své pracovně! Ta míra detailů je neskutečná a opravdu moc se mi líbí design oblečení! Přesně tak nějak jsem si to vždy představoval. Harariho pracovna je přeplněná, špinavá a čistě účelová. Výborná práce.

Instagram: srovnalova_michaela_art

Je mi opravdu líto, že jsem nemohl vybrat více výtvorů, protože jich bylo tolik a všechny se povedly. Někteří z vás udělali malby na plátno, jiní zase putovní kameny a další dokonce sošky! Pokud se na vás nedostalo, nebo jste jednoduše do soutěže nestihli vstoupit, tak nezoufejte. Toto je první a určitě ne poslední, kterou pro vás chystám.

Děkuju všem za účast, tohle mě nesmírně bavilo.