Slavíme!

Publikováno: 19. 7. 2021

Nejsou to ještě ani dva měsíce od vydání knihy Arila: Stříbrné město a my útočíme na hranici 5 000 prodaných kusů! Mějte na paměti, že toto číslo může být lehce nepřesné, protože ještě nepřišla čísla za červenec, ale odhadem máme hotovo!

To je pro mě naprosto neuvěřitelné a já bych vám všem rád poděkoval. Děkuji za důvěru v mou knihu, díky za doporučení vašim známým a mockrát děkuju za všechny recenze, hodnocení a obecně za zpětnou vazbu. V rámci hodnocení se totiž Arile daří naprosto neskutečně.

Na Goodreads máme v tuto chvíli nádherných 4.54 z 5.

A na Databazeknih fantastických 91%!

Bestseller

V několika obchodech jsme dokonce uvedení jako Bestseller! No není to super?

Tento úctyhodný titul se ale ve skutečnosti udává jen knihám, které svými prodeji překročí hranici 10 000 prodaných kusů. A my jsme za dva měsíce zhruba v polovině. Neuvěřitelné…

Jsem rád, že vás Arila baví. A očividně, některé z vás mnohem více než ostatní!

Díla čtenářů

1.8. budu vyhlašovat výherce kreativní soutěže a zadání bylo jednoduché – Vytvoř nějaký art na téma knihy. Ať už to bude digitální obrázek nebo malba tužkou, soška nebo video, fantazii se meze nekladou! Vybírat budu celkem pět těch nejlepších, kteří dostanou masivní balík všeho dobrého ze světa Arily! Namátkou jsem vybral pár příspěvků, abyste se mohli podívat a třeba i inspirovat tímhle neskutečným talentem!

Vortaron a jeho fantastický dokument o tvorbě tohoto obrázku! Podívej se ZDE.

Matyášův výtvor knihovny.

Nirrvash a jeho znázornění rozdělení světů! Jen se podívejte na ty barvy!

Martina a její putovní kameny, které můžete najít prakticky po celé republice!

A pokud se chceš do soutěže zapojit taky, pošli mi tvůj výtvor do 1.8. na email tensterak(zavináč)gmail.com! Budu se na tvé dílo těšit!

Vítej v Nurheimu

Jakožto velký fanoušek Youtube kanálu Loremasters jsem měl obrovskou radost, když jsem jeho majiteli poslal knížku a ona se mu vážně líbila! Proto jsme dali dohromady krátké video, které provede nováčka po prostorách pohyblivého města Nurheim. Nejedná se o žádné velké spoilery, spíše takové krásné uvedení do světa. Super práce!

Na Tahu a Dračí Doupě

Před nějakou dobou mě oslovili kluci a holky z projektu Na Tahu, kteří vytváří online Dračí Doupě! Společně se vydávají do těch nejšílenějších příběhů a už brzy se budete moct těšit na jejich jednu takovou výpravu právě do světa Aldolonu! Určitě mrkněte na jejich facebook, aby vám nic neuniklo!

A dalších podobných žádostí na povolení k Dungeons and Dragons dobrodružství dostávám spoustu, takže bych chtěl veřejně odpovědět – Jasně, že můžete! Bude mi ctí! Pokud chcete vytvořit nějakou větší kampaň a potřebujete objasnit nějaké příběhové prvky, tak mi napište na email tensterak(zavináč)gmail.com.

Nový eshop a posily týmu

Jak vidíte, celý projekt Arily se rozrůstá raketovým tempem a tak jsme se spojili s řadou talentovaných lidí, abychom všechno kolem zvládali!

V první řadě, eshop a prodej knihy už nenajdete na těchto stránkách, ale oficiálně pod společností RealGeek. Ta se stará o podobné služby zhruba 10 let a byli při zpracovávání objednávek nesmírně velkou pomocí. Nyní už by neměla být žádná zpoždění, takže po kliknutí na tlačítko objednat radši otevřete okno, aby vám ho náhodou expresní kurýrní sova nerozbila 🙂

Eshop najdeš ZDE.

Do týmu také vstupuje nová komunitní manažerka, která pro vás na našem facebooku (najdeš ZDE) bude vytvářet parádní obsah, řešit vaše zprávy a podobně.

A věhlasně známého Františka Sedláčka, který ilustroval první knihu, jsem v podstatě na nějakou dobu najal. Co se chystá? Mno…

Arila #2

Úspěchy knihy Arila: Stříbrné město ohromily nejen mě, ale také nakladatelství Albatros a Cooboo a domluvili jsme se tak na pokračování! Navíc nebudete muset čekat, protože už mám dávno dopsáno a rukopis už je nějakou dobu odevzdaný! Nyní pracujeme na korekturách a vylepšeních a pokud se zadaří, dočkáme se knihy Arila #2 ještě letos! Na oficiální jméno si sice budete muset ještě chvíli počkat, ale ukážu vám těžce cenzurovanou pracovní verzi obálky druhé knihy.

Jsem velmi zvědavý, jestli někdo rozluští o co na obalu jde. Pilně jsme pracovali, aby byl koncepčně stejný jako u prvního dílu a vy na první pohled věděli, že jde o Arilu #2. Musím ale říct, že František tentokrát překonal sám sebe a pokud se vám líbil obal knihy Arila: Stříbrné město, tohle budete skutečně milovat.

Třetí kniha

A protože mě psaní neskutečně baví, nedávno začala práce na třetí knize! Tohle ale nebude mít se světem Aldolonu ani s Arilou vůbec nic společného. Chtěl jsem před sebe postavit další výzvu, zkusit něco úplně nového a naučit se další žánry.

Třetí kniha bude Sci-fi, která se odehrává na Zemi.

Bude kombinovat mou lásku ke psaní, vědě a technice a zároveň zacílí na trošku starší publikum. Práce na knize #3 je zatím v předprodukční fázi a není stanoveno žádné datum vydání, ani jestli o ní bude mít nakladatel zájem. Musím ale říct, že tvořit svět založený na tak pevných pravidlech, které všichni známe z běžného života je nesmírně zábavné! Máte se na co těšit!

Závěrem

Já vím, že to bude už asi po padesáté, ale chci vám všem ještě jednou poděkovat. To, co teď prožívám je doslova splněný sen a to jsme se ještě nebavili o všem! V pozadí probíhá několik masivních plánů, o kterých bych vám tak rád řekl více, ale zatím nesmím.

Takže, díky tobě, můj milý čtenáři. Doufám, že tě Arila bavila a nastínění budoucnosti potěšilo. Věřím, že nás společně čeká spousta dobrodružství a já jsem moc rád, že jste u toho.

Pro pracovní nabídky i otázky ohledně světa mě můžete kontaktovat na tensterak(zavináč)gmail.com.

Pokud nechceš, aby ti unikly další informace o knihách, společných setkání a slevách, tak se určitě přihlaš na náš mailing list! Stačí kliknout zde a zadat svůj mail! 🙂 Jednou za čas ti pošlu souhrn toho nejzajímavějšího a pokud by se ti to náhodou nelíbilo, kdykoliv se můžeš odhlásit.

Nofrana Hur!