Předprodej Arily 3, obrovské slevy a plyšáci!

Publikováno: 31. 10. 2022

A je to tady! Arila: Stíny Citadely je třetí epické dobrodružství ze světa Aldolonu! Arila navštíví pouštní město Salroa a zjistí více o novém, tajemném nepříteli, který se sem prodral skrz skuliny reality. Zarezervuj si svou podepsanou knihu už teď!

Zásilka z Citadely

To ale není všechno. Zaujal tě ten malý plyšák? Tak to mi dovol ti představit Zásilku z Citadely a její hlavní klenot – plyšovou ločku! Ločky provázejí příběh Arily už od prvního dílu a letos jsme opravdu pilně pracovali na tom, abychom pro čtenáře vytvořili ten nejlepší dárek! Dávej ale pozor! Ločky jsou neposedná zvířata, a tak měj tohoto sedmicentimetrového plyšáka pořád na očích!

Uvnitř Zásilky najdeš i spoustu dalších předmětů, které projdou rukama hlavní hrdince Arily. Najdeš tam sféru Rooaka, magický fragment Našeptávačů. Čeká tě tajemný, kovový prsten, jehož tajemství budeš muset nejprve odhalit v knize, a také tetovačky!

Obdarovaným se ve světě Aldolonu po použití aury zjeví na hřbetu ruky runa jazyka Aldali a ty můžeš tyto runy pomocí tetovaček napodobit! Která se ti líbí nejvíce? Našeptávač, Splétač nebo Hlídač?

Zásilka z Citadely je opět limitovaná počtem kusů a slouží jako výborný dárek pro jakéhokoliv čtenáře. Číst o vzácných předmětech v knize je jedna věc, ale mít je hned po ruce, to je něco úplně jiného! Koupit zásilku můžeš zde! 

Obrovské vánoční slevy!

Blíží se Vánoce my jsme si v našem e-shopu připravili něco velkého. Největší slevy, co jsme kdy nabídli, a pokud se vše vyprodá, nejspíš už ani nenabídneme! Určitě si doplň sbírku podepsaných knih, ale také se rozhodně podívej na předchozí Zásilky! Jsou to limitované kusy, které udělají radost každému čtenáři! Slevy ale platí také na trička, plakáty a všechny další kousky z e-shopu, takže se na letošní Vánoce pořádně vyzbroj!

Pozor! Slevy platí pouze dva týdny, do oficiálního vydání knihy Arila: Stíny Citadely, takže je nepropásni!

To Si Piš #4

Do každé knihy, kterou prodáme přes náš e-shop, vkládáme i vlastnoručně podepsanou kartičku autora knihy. A takových kartiček je potřeba opravdu hodně! Proto jsem vytvořil sérii To Si Piš, kde několik hodin podepisuji kartičky a bavíme se o knihách, procesech psaní a dalších věcech. Pokud máš nějaké otázky, které by tě zajímaly, nebo jenom chceš poslouchat diskuzi bez spoilerů, tak se určitě stav! Začínáme už ve čtvrtek 3. 11. v 17:00 na YouTube!

Setkání se čtenáři

V sobotu 26. 11. proběhne v pražském O2 universu velký knižní festival jménem Humbook! A pokud se chceš sejít, osobně prohodit pár slov a třeba si nechat podepsat knížku, tak se určitě stav! Proběhne zde malý křest knihy Arila: Stíny Citadely v rámci Meet and Greet segmentu a pak mám vystoupení v 18:00 na hlavní stage. Mimoto se budu točit kolem našeho stánku, takže nebude problém mě někde odchytit. Vstupenky na akci seženeš zde. 

Práce na dalších knihách

A pokud i po téhle masivní náloži knižních novinek toužíš po něčem dalším, tak nesu dobré zprávy – pokračování knihy Odkaz lidské mysli je už v posledních fázích psaní! Musím říct, že mě neskutečně bavilo psát druhý díl z této trilogie, protože prozkoumávat tento futuristický, postapolakyptický svět plný šílených lidí a ještě šílenějších arbitrů je obrovská zábava. V tento okamžik to vypadá, že vydání knihy Odkaz #2 nic nenaruší a těšit se na ni můžete v polovině roku 2023.

Arila 4 je právě ve fázi příprav, využívám každou volnou chvíli při práci na knize Odkaz #2. Osnova je velmi nahrubo hotová a práce na knize začnou začátkem příštího roku, s plánovaným vydáním v listopadu 2023.

Loni jsem zvládl vydat dvě knihy, letos vycházejí dvě knihy a v tento okamžik to vypadá, že i příští rok nás čekají další dvě knížky!

Děkuju za vaši podporu, recenze, názory a tipy na zlepšení. Jsem neskutečně rád, že společně můžeme tvořit něco, co pro mě tolik znamená.