Odkaz je venku, Audiokniha na Youtube a sraz v Praze!

Publikováno: 2. 9. 2022

Prodej zahájen, sraz v Praze a ukázka z audioknihy!

Dnes nám do skladu dorazila masivní zásilka knih! A to znamená jediné – kniha je oficiálně vydaná!

 

Kdy můžu knihu očekávat?

V tuto chvíli probíhá lepení podepsaných kartiček a příprava na expedici. Přes víkend všechno dokončíme a v pondělí vyrazí první várka objednávek. Příští týden se tedy můžete těšit na doručení knihy Odkaz lidské mysli.

A pokud jste si ještě nestihli objednat, tak teď je super chvíle! Ve všech knihách z našeho e-shopu jsou vlastnoručně podepsané kartičky. Nezapomeňte se mrknout i na limitovanou Zásilku z Pustin s předměty z příběhu.

Kdy bude k dispozici e-kniha?

Elektronickou verzi knihy neprodáváme přes náš web, ale mám velkou radost, že můžu oznámit její vydání paralelně s fyzickou knihou! E-knihu Odkaz lidské mysli najdeš na všech dobrých internetových obchodech, takže pokud nechceš čekat na dodání a potřebuješ se do příběhu ponořit ještě dnes, určitě se na to mrkni.

Křest knihy

Zároveň bych vás velmi rád pozval na oficiální křest knihy!

Vše proběhne na Václavském náměstí v knihkupectví Luxor už v pondělí 12. 9. od 17 hodin!

Knihu pokřtí její kmotr, paní moderátorka pak přejde do sekce otázek a odpovědí, takže si nějakou připravte! A nakonec nastane podepisování a čas strávený přímo s TEBOU! Ano, s tebou!

Pro každého z vás jsem navíc připravil malé dárečky a na místě bude k dispozici i pamětní kniha, do které mi zkrátka musíš napsat nějaký vzkaz.

Dostal jsem na tohle téma spoustu otázek, takže odpovím zde: ano, moc rád ti podepíšu i jiné knížky (preferoval bych, kdyby to byly ty moje), které si doneseš, nebo trička a jiný merch. Nebo dědu.

Ukázka z knihy – audiokniha s Martinem Stránským

Nechceš kupovat zajíce v pytli? Tak to si určitě poslechni prolog a první dvě kapitoly, které pro tebe ve spolupráci se společností MADMONQ namluvil samotný Martin Stránský! Celé video najdeš zde a na konci je dokonce rozhovor, ve kterém se dozvíš něco málo o zákulisí tvorby knihy.

Nezapomeň knihu ohodnotit!

Až budeš mít knihu přečtenou, tak tě prosím, ohodnoť ji na serverech jako Databazeknih.cz nebo Goodreads. Nebo kdekoliv jinde! Všechny recenze čtu a dávám si proklatě záležet, abych vám, čtenářům, naslouchal tak, jak to je jenom možné. Knížky sice píšu já, ale něco velkého z nich tvoříme společně. Takže děkuji za jakoukoliv zpětnou vazbu.

A co práce na dalších knihách?

Práce na dalších knihách pokračuje v plném proudu! Arila 3 je hotová a čekám až mi dorazí od editora. Pak se vrhnu na finální revizi. Vše krásně stíháme pro vydání na konci tohoto roku.

Aktuálně píšu pokračování Odkazu, včera jsem dokončil první verzi sedmé kapitoly, takže podle mého metru na webových stránkách jsme už téměř v polovině! Zatím to jde opravdu krásně. A v nastálém volnu mezi kapitolami už pomalu ale jistě začínají přípravy pro Arilu 4. Práce na této knize začne začátkem příštího roku.

Ve zkratce – Loni dvě knihy, letos dvě knihy a příští rok také dvě knihy. Zdá se, že se zatím všechno podaří.

Děkuju za podporu, bez vás by to skutečně nešlo.