Spuštění předprodeje, čtení Martina Stránského a sektání se čtenáři!

Publikováno: 15. 8. 2022

Odkaz lidské mysli

Spuštění předprodeje nové série Odkaz lidské mysli je konečně tady! Tentokrát ale bude všechno jinak…

Nová série

Jak asi tušíte, série Odkaz lidské mysli nemá s Arilou nic společného. Odkaz se odehrává v budoucnosti, kniha je sci-fi a míří na trošičku dospělejší publikum. Pořád ale obsahuje stejnou DNA jako Arila, takže pokud Vás bavilo dobrodružství z Nurheimu, dávám ruku do ohně, že si užijete i pohled na budoucnost lidstva!

Zde se přesuneme do roku 2212, kde se velká část lidstva ocitla po apokalyptické události v technologickém středověku. Umělá inteligence vládne mega městům, na severu planety se nachází otřesný nepřítel a vše se změnilo…

Spuštění předprodeje

Začátek předprodeje proběhne v pondělí 15. 8. přesně v 17:00 u mě na YouTube! Rezervovat si budete moct podepsanou knihu, plakát a také Zásilku z Pustin.

Jak už bývá zvykem, zásilka bude obsahovat předměty ze samotného příběhu. Vzhledem k tomu, že ten se odehrává v budoucnosti, tak se můžete těšit třeba na jednu velmi praktickou součást. Už jsem avizoval předem, zásilky jsou nyní limitované – této jsme vyrobili 555 kusů. Takže si nastavte budík, abyste na ni nezapomněli! Další kusy už vyrábět nebudeme! Více ale až v pondělí!

V rámci spuštění předprodeje si také popovídáme trochu více do hloubky o samotném světě budoucnosti a lehce si nastíníme, o čem vlastně kniha bude.

Chcete více?

Nestačí? No dobrá! Je mi velkou ctí, že můžu oznámit další čtení pana Martina Stránského, který se ještě tento měsíc podívá na prolog a první kapitolu knihy Odkaz lidské mysli, vše pod taktovkou firmy MADMONQ. Ti už pomáhali při spuštění mé první knihy, a když slyšeli, že vydávám další sérii, přispěchali na pomoc. Přesné datum oznámíme už brzy a záznam samotného čtení najdete poté i na mém YouTube. Na tohle se vážně těším!

Chcete ještě více?

Tak to vás určitě potěší, že budeme mít možnost se osobně setkat! Ano, už 12. 9. proběhne od 17:00 v pražském knihkupectví Luxor na Václavském náměstí oficiální křest knihy! Budete si moct nechat podepsat knihy, pořídit nové, popovídat o svých nejoblíbenějších nebo nejméně oblíbených postavách a další! A taky se můžete těšit na maličký dárek pro všechny účastníky 🙂

Moc rád se s vámi po tak dlouhé době uvidím!

Děkuju moc, nemůžu se už dočkat, až se vám Odkaz lidské mysli dostane do rukou!